phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

czysta ua

23 квітня 2016 р. відбудеться шоста щорічна Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!», в якій візьмуть участь понад 5000 локацій та близько 700 000 учасників. Це найбільша соціально-екологічна акція в Україні. Вона є частиною всесвітнього громадського руху Let's Do It, який об'єднує понад 14 000 000 людей із 113 країнах світу.

Мета акції – виховати у громадян дбайливе ставлення до довкілля, розвинути потребу підтримувати чистоту та піклуватися про навколишнє середовище. Акція є некомерційною, неполітичною та нерелігійною, що дозволяє об'єднати велику кількість компаній, навчальних закладів, громадських організацій та екологічно свідомих мешканців по всій Україні.

«Bolero» Indoor media agency вже третій рік поспіль виступає співорганізатором та інформаційним партнером Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою».

«З 15 по 23 квітня ми спільно з нашими партнерами – провідними торговельними мережами та торговельними центрами України, запустили серію соціальних інформаційних роликів із закликом до громадян України приєднатися до «великого прибирання». Об’єднавши навколо даного проекту рітейлерів та девелоперів, ми намагаємося залучити до участі в проекті якомога більше людей зі свідомим екологічним мисленням аби дійсно зробити нашу країну чистою. Також ми особисто вийдемо на таке прибирання, адже для нашої компанії соціальна відповідальність є одним із пріоритетів розвитку. Крім цього, це ефективний командостворюючий захід для будь-якої компанії», - відзначила Яна Магда, PR-директор «Bolero» Indoor media agency.

Ми передбачаємо, що в акції візьмуть участь понад 150 торгівельних точок по всій Україні, серед яких мережі «NOVUS», «Велика Кишеня», «Ашан», а також торгово-розважальні центри «Оcean Plaza», «Gulliver», «Караван», «Silver Breeze», «KOMOD», «Аве-Плаза».

Запрошуємо долучитися до даної акції як у якості інформаційного партнера, так і як безпосередній учасник. Якщо Ви готові розмістити соціальний ролик чи плакати із закликом про участь в акції, просимо звертатися за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua