phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

«Bolero» повідомляє про нового клієнта у своєму портфелі – мережу супермаркетів «Пчелка»

Мережа супермаркетів «Пчелка» підписала угоду з «Bolero» Indoor Media Agency на створення внутрішнього радіо та управління ним.  «Bolero» Indoor Media Agency буде створювати музичне оформлення мережі, включаючи підбір музики, створення джинглів, іміджевих роликів, а  також продаж та розміщення рекламного контенту.

«Якісне управління ефіром –  це дуже відповідальне завдання. Адже потрібно максимально точно продумати структуру ефіру внутрішнього радіо виходячи із цінностей бренду, концепції мережі та з урахуванням вподобань ЦА, на яку він орієнтований. Важливо не перенавантажити ефір, зробити перебування відвідувачів у магазині комфортним, щоб не відволікати їх від основного - покупок!» - відзначила директор «Bolero» Indoor Media Agency Яна Магда.

Мережа супермаркетів «Пчелка» - це мережа магазинів із якісними і свіжими продуктами харчування та іншими товарами першої необхідноості, розміщених у густонаселених районах Києва та Київської області. На даний момент мережа складається із 19 магазинів, що працюють цілодобово. На етапі розвитку знаходиться перший гіпермаркет мережі, що відкриється до кінця року.

«Наш слоган - «Купуй вигідно і зручно!». Оскільки наша мета - надати нашим покупцям максимальный асортимент якісних товарів у комфортних умовах та за оптимальними цінами. Створення внутрішнього радіо – це ще один елемент нашої роботи з покупцем», - відзначає Ольга Пилипчук, РR manager мережі супермаркетів «Пчелка».

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua