phone  (067) 487-77-83

home  ул. Гетьмана 1В

secured letter  order@audioreklama.com.ua

But ukr

«Bolero» Indoor media agency приєдналась до наймасштабнішого щорічного спортивно-благодійного проекту в Україні – «Пробіг під каштанами».

28 травня 2017 р. у Києві на Михайлівській площі стартує 25 спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами», в якій щорічно беруть участь понад 15 000 учасників. Це наймасовіша спортивно-благодійна акція в Україні. Вона проходить щорічно, починаючи з 1993 року, в День Києва (останні вихідні травня). Метою цієї акції є привернути увагу до проблем дітей, хворих із кардіологічними захворюваннями. Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

«Bolero» Indoor media agency долучилась до проекту «Пробіг під каштанами» та стала його інформаційним медіа партнером.

«Спільно з нашими партнерами – провідними торговельними мережами та торговельними центрами України, ми запустили серію інформаційних роликів із закликом взяти участь у благодійному проекті «Пробіг під каштанами». Ми завжди притримувались активної соціальної позиції і зараз намагаємося залучити до участі в проекті якомога більше людей зі свідомим мисленням, аби якнайбільша кількість хворих дітей мала шанс на життя. Також ми особисто братимемо участь у акції, як учасники, адже для нашої компанії соціальна відповідальність є одним із пріоритетів розвитку. Крім цього, це ефективний командостворюючий захід для співробітників компанії», - відзначила Яна Магда, директор «Bolero» Indoor media agency.

Запрошуємо долучитися до даної акції, як у якості інформаційного партнера, так і безпосереднього її учасника.
Якщо Ви готові розмістити ролик чи плакати із закликом про участь в акції, просимо звертатися за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Отримати більше інформації про акцію а також зареєструватися ви можете тут:
http://probeg.kiev.ua/reyestratsiya/  
Реєстрація діє до 25 травня включно.

Photo 150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нас:

facebook twitter insta youtube

Наші послуги:

Аудіореклама в ТРЦ та супермаркетах
Оренда звукового обладнання
Підбір музики та закриття авторских прав
Підбір та монтаж звукових систем

Наші контакти:

тел.: (044) 331-43-36
mail: order@audioreklama.com.ua